sâmbătă, 23 aprilie 2011

Istoria Postei Romane




Proiectul "Istoria Postei Romane" se deruleaza conform unui parteneriat semnat intre Scoala Normala "Vasile Lupu" Iasi, Asociatia "Voluntarii Normalisti" Iasi si Posta Romana pe toata perioada anului 2011. O parte a acestui program a cuprins si excursia organizata in 15 si 16 aprilie 2011 la Lepsa - Vrancea si  Bucuresti ocazie cu care 43 de elevi ai Scolii Normale "Vasile Lupu" Iasi inscrisi in acest proiect au vizitat Muzeul Postei Romane, Complexul muzeal Cotroceni, Muzeul cartografiei si au facut o scurta trecere in revista a institutiilor si monumentelor intalnite pe traseul urmat intre muzeele mai sus amintite.

Costul excursiei a fost sponsorizat de Posta Romana prin Asociatia "Voluntarii Normalisti" Iasi. Expunem intr-un album demonstrativ imagini din timpul pregatirii proiectului, din timpul derularii lui si rezultatele lui cuprinse in revista POSTASUL numarul din februarie 2011 pe coperta careia se pot vedea elevii Scolii Normale "Vasile Lupu" Iasi din clasa a VI-a participanti la proiect.


Pentru implicarea in acest proiect Asociatia "Voluntarii Normalisti" Iasi a primit DIPLOMA pentru implicarea in organizarea cu succes a proiectului national "Istoria Postei" organizat de Compania Nationala Posta Romana S.A. cu sprijinul Ministerului Educatiei Cercetarii Tineretului si Sportului.

Niciun comentariu: