miercuri, 16 februarie 2011

Serbare la ERA Shopping Park Iasi

Cu ocazia Targului de primavara, Scoala Normala "Vasile Lupu" Iasi a sustinut o serbare la Complexul comercial ERA Shopping Park Iasi pe data de 1 Martie 2011.

Din program n-au lipsit formatiile artistice de dans popular, dans sportiv si dans modern, corul pe voci egale "Vasiliana" laureat al premiului II la Festivalul National al formatiilor corale din liceele vocationale, interpreti vocali de muzica populara.



Cu aceeasi ocazie a fost organizata in incinta aceleiasi unitati comerciale o expozitie de icoane pe sticla realizate de elevii Scolii Normale "Vasile Lupu" Iasi sub directa coordonare si indrumare a d-lui profesor Eugen Mircea membru al U.A.P. filiala Iasi.
Actiunea s-a derulat cu sprijinul cadrelor didactice Reta Costin, Maria Bors, Simona Trofin de la Scoala Normala "Vasile Lupu" Iasi coordonate de prof. Elena Manuca.
Redam mai jos secvente filmate si imagini de la acest eveniment realizate de elevi si profesori ai Scolii Normale "Vasile Lupu" Iasi, membri ai Asociatiei "Voluntarii Normalisti" Iasi.

Niciun comentariu: