duminică, 7 martie 2010

Doneaza un martisor copiilor sinistrati din Haiti


Elevii normalisti din clasele a V-a B, a X-a D, a XII-a C au inteles sensul solidaritatii. Activitatea de voluntariat " Doneaza un martisor copiilor sinistrati din Haiti" urmareste sensibilizarea tuturor celor care pot, prin gestul lor, readuce zambetul intr-o lume care poate fi considerata infernul prezentului. Activitatea a presupus doua ateliere in cadrul carora au fost confectionate peste 150 de felicitari dedicate zilei de 8 Martie, realizate integral din materiale reciclabile. Protagonistii acestor ateliere sunt elevii clasei a V-a B, coordonati de profesor Elsa Niculescu si prof. Luminita Popa.
I-au sustinut in demersul lor, de asemenea, elevii clasei a X-a D si cei ai clasei a XII C, care au realizat materialele de promovare a activitatii de voluntariat ce presupune distribuirea tuturor felicitarilor la nivelul scolii.
Banii rezultati din aceasta colecta vor fi depusi intr-un cont special creat pentru sinistratii din Haiti. Eforturilor lor s-au alaturat si membrii Consiliului Elevilor Normalisti precum si profesorii Elena Manuca, Alexandru Sebastian, Razvan Ciuhureanu.

Niciun comentariu: