joi, 3 ianuarie 2008

INVITATII DE COLABORARE

Dragi prieteni,

In 2008, CENTRAS si-a propus sa fie mult mai prezent la nivel local si regional si sa contribuie la dinamizarea vietii interne a sectorului asociativ din Romania. Prin misiunea sa, CENTRAS urmareste dezvoltarea sectorului asociativ din Romania si recunoasterea sa ca actor principal in viata sociala.
Impreuna cu partenerii nostri, vom organiza sesiuni de informare, instruiri si dezbateri publice in mai multe orase ale tarii. Vom colecta informatii despre organizatiile neguvernamentale si partenerii lor, vom incuraja dezvoltarea de parteneriate eficiente cu administratia locala, vom sustine promovarea activitatii ONGurilor la nivel local si central, atat in mass-media, cat si in prin intermediul publicitatii outdoor. Vom organiza a doisprezecea editie a forumului national al organizatiilor neguvernamentale si vom acorda asistenta pentru organizarea forumurilor locale.
Prestigiul organizatiei dumneavoastra ne determina sa va rugam sa acceptati propunerea de a stabili o colaborare informala, atat in sustinerea intereselor sectorului asociativ, cat si in asigurarea unei comunicari bilaterale constante. Orice informatie despre activitatile pe care le desfasurati este binevenita, putand fi publicata in revista Atitudini, cat si pe portalul e-agora ( www.e-agora.ro ) . De asemena, devenind membru pe site-ul donatiionline (www.donatiionline.ro ), puteti beneficia de serviciile gratuite oferite de CENTRAS.
Pentru ca proiectele noastre sa isi atinga obiectivele, avem nevoie sa lucram impreuna cu liderii locali ai sectorului neguvernamental. Participarea dumneavoastra la activitatile pe care noi le vom initia in acest an reprezinta un factor important pentru reusita proiectelor CENTRAS.
Acest mesaj reprezinta totodata si o invitatie de participare la primul dintre proiectele pe care le desfasuram in acest an: sprijinim Institutul pentru Politici Publice, in evaluarea activitatii alesilor publici din municipiul dumneavoastra. In acest sens, va transmitem mesajul si rugamintea partenerilor nostri, si va ruugam sa le dati curs.

Cu prietenie,
Viorel Micescu Cristina Mastacan Ion Olteanu
Director Executiv Coordonator de proiecte Coordonator de proiecte



Institutul pentru Politici Publice (IPP) – Bucuresti, organizatie neguvernamentala implicata activ in elaborarea de recomandari privind imbunatatirea cadrului legal si a politicilor publice din Romania desfasoara in prezent un proiect de cercetare ce doreste sa atraga atentia opiniei publice asupra activitatii desfasurate de consilierii locali din 25 de municipii din Romania,[1] de-a lungul mandatului 2004 – 2008. Proiectul este finantat de Balkan trust for Democracy si doreste sa realizeze o evaluare obiectiva a activitatii consilierilor locali din aceste orase atat pe baza unor informatii oficiale oferite de primarii cat si pe baza notelor acordate acestora de catre actorii locali ai societătii civile.
De aceea, prin intermediul organizatiei partenere in acest proiect - CENTRAS -, IPP va roaga sa completati urmatorul chestionar privind activitatea consilierilor locali din orasul dvs., pentru a ne oferi perspectiva societatii civile asupra acestora.

Va rugam ca odata completat, chestionarul sa fie retrimis la urmatoarea adresa de email – cristina@centras.ro sau prin fax la numarul 021 223 00 12, catre CENTRAS.

Pentru orice fel de intrebări va stam la dispozitie si va rugam sa ne contactati: Adriana Bunea, Coordonator programe, 021 212 3126/27 sau adriana@ipp.ro.

Cu multumiri,
Institutul pentru Politici Publice - Bucuresti
Str. Sfintii Voievozi nr. 55, sector 1

Niciun comentariu: