vineri, 30 martie 2012

VOLUNTARIATUL REVINE




Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Iasi si partenerii sai, organizeaza pe data de 18 FEBRUARIE 2012, la Centrul pentru dezvoltarea afacerilor IDEO (sos. Pacurari, nr. 138), BALUL VOLUNTARILOR – eveniment de promovare si recompensare a voluntarilor din Iasi.
Actiunea cuprinde doua sectiuni de concursuri, pe urmatoarele tematici:
  1. „PROGRAMUL SOCIAL” („Parada voluntarilor” , „Dansul voluntarilor”, „Voluntarii au talent”, Karaoke) si 
  2. „PROGRAMUL ACADEMIC “ ( Expozitie planse – “Munca voluntarului”, “Deviza voluntarului”, Prezentare Power Point – „ Cunoaste-mi activitatea”), incepand cu orele 17.00.
Activitatea este realizată în cadrul campaniei „60 MINUTE PENTRU TINE” ce are ca obiectiv stimularea unei atitudini proactive a populaţiei cu privire la problematica consumului de noi substanţe cu proprietăţi psihoactive în comunitatea ieşeană şi vasluiană şi este derulată în parteneriat cu Instituţia Prefectului Iaşi, TVR Iaşi şi Universitatea de Medicină şi Farmacie „Gr.T.Popa” Iaşi.



Scoala Normala "Vasile Lupu" Iasi a participat cu un program artistic complex in care au fost implicati peste 80 de elevi sub atenta indrumare a D-nei prof. Elena Manuca, Maria Bors , Reta Costin, Daniel Raduianu, Dumitrina Gazzi, Razvan Ciuhureanu si Sebastian Alexandru. Dovada, mai jos. 
Au participat membrii Consiliului elevilor, formatiile de dans popular si dans modern , peste 50 de voluntari membri ai Asociatiei "Voluntarii Normalisti" Iasi .



Niciun comentariu: