joi, 14 februarie 2013

Bal caritabil la Liceul Pedagogic "Vasile Lupu"


Ziarul de Iasi - Autor: Loredana OPREA
Banii stransi din vanzarea biletelor vor fi donati familiei tanarului Cosmin Dragu care sufera de distrofie musculara progresiva.
 Elevii Scolii Normale „Vasile Lupu" celebreaza astazi iubirea, frumusetea si bucuria de a darui. In parteneriat cu Organizatia Studentilor de la Studii Europene Iasi (OSSEI) si Asociatia „Voluntarii Normalisti", ei organizeaza diseara un eveniment sub forma unui bal caritabil. Acesta va avea loc in sala de mese a cantinei Scolii Normale, incepand cu ora 18. Intrarea se va face pe baza de bilet, care costa 6 lei si 8 lei. Banii care se vor strange din vanzarea acestora vor fi donati familiei unui coleg in varsta de 14 ani. Cosmin Dragu sufera de distrofie musculara progresiva si are nevoie de o interventie chirurgicala costisitoare in China. 

„Celebram impreuna spiritul care ne anima, intelegand iubirea ca pe o bucurie de a fi alaturi de cei care au nevoie de o mana de ajutor, de un gest de afectiune. Nu intamplator, am intitulat evenimentul din aceasta seara Balul voluntarilor. Am organizat spectacolul care precede balul cu gandul de a fi alaturi de un copil pentru care viata nu este atat de darnica. Implicandu-ne, incercam sa-i readucem zambetul pe chipul indurerat. Incercam sa-l determinam sa creada in puterea sperantei si in iubirea celor de langa el: parinti, dar si prieteni necunoscuti!", a subliniat  Maria Marciuc, presedinte al Consiliului Elevilor de la Liceul Pedagogic (Scoala Normala) „Vasile Lupu" Iasi.
De asemenea, in cadrul evenimentului vor fi premiate cele mai frumoase si sensibile scrisori de dragoste. Elevii Scolii Normale au trebuit sa raspunda provocarii de a-si exprima sentimentele in maniera creativa si romantica participand la un concurs desfasurat in perioada 1-12 februarie.

sâmbătă, 2 februarie 2013

BALUL VOLUNTARILOR


Consiliul elevilor din cadrul Liceul Pedagogic „Vasile Lupu”, Iaşi împreună cu Organizația Studenților de la Studii Europene Iași şi Asociaţia „Voluntarii Normalişti” Iasi organizează  

BALUL VOLUNTARILOR. 

 De Valentine's day, celebrăm împreună iubirea, frumuseţea şi bucuria de a dărui.
 Balul este un eveniment caritabil. 
Vino şi voluntariază cu noi!


IMPLICĂ-TE! 

DE DRAGUL LUI 

DRAGU COSMIN!

În vârstă de 14 ani, el suferă de distrofie musculara progresivă, şansa lui fiind o intervenţie chirurgicală  costisitoare în China.



AJUTĂ-L SĂ 

ZÂMBEASCĂ!


participând 


Joi, 14 februarie, ora18.00, în Sala de mese a Liceului Pedagogic „Vasile Lupu”, Iaşi la

BALUL   VOLUNTARILOR.
Vineri dimineață 15 feb. 2013, optimist si plin de emoție, tatăl lui Cosmin aproape că nu-și găsea cuvintele să mulțumească profesorilor ce s-au implicat în această acțiune și implicit ELEVILOR fără de care acțiunea n-ar fi avut loc.
Tuturor le dorim sănătate și  bucurii în viață.