duminică, 7 august 2016

Câștigători ai Proiectului Asoclick, din solidaritate pentru educatie

 Suntem castigatorii programului de donatii „Asoclick, din solidaritate pentru educatie” desfasurat in colaborare cu partenerii nostri dragi, Ateliere Fără Frontiere și Kaufland Romania.  


 Dupa cum stiti deja, această campanie a fost adresata structurilor non-profit din Romania cu propuneri de proiecte in scopul ameliorarii sau perfectionarii in ceea ce priveste formarea, integrarea si educarea persoanelor din comunitatile devaforizate. In aceasta categorie se incadreaza copiii, tinerii si adultii care traiesc sub pragul saraciei, institutionalizati sau cu dizabilitati, din grupuri marginalizate sau vulnerabile.   
 Pentru a participa la acest proiect si a avea sansa de a castiga calculatoare reconditionate pentru sustinerea activitătilor educationale, a trebuit sa completăm un formular de candidatura in care sa descriem proiectul Alfabetizare digitală pe care vrem sa-l realizăm cu aceste echipamente, proiect ce ne-a fost apreciat și acceptat.
Jurizarea proiectelor a avut loc pe data de 19 iulie si au fost parcurse in total 175 de proiecte eligibile pentru care s-au donat 500 de echipamente IT reconditionate.  
Dovada o aveți mai jos la poziția 71: