joi, 18 decembrie 2008

CRACIUN 2008 la Gradinita Bucium Iasi

An de an membrii Asociatiei "Voluntarii Normalisti" Iasi reprezentata de prof. Alexandru Sebastian, elevii si profesorii Scolii Normale "Vasile Lupu" Iasi, practicanti ai voluntariatului comunitar, contribuie prin sponsorizare cu jucarii si dulciuri la desfasurarea serbarii de Craciun a copiilor de la Gradinita cu program prelungit I.A.S. Bucium reprezentata de d-na director Carmen Stan, in baza unui parteneriat existent intre cele doua institutii/organizatii.
In acest an, 2008, elevii claselor a IX-a D, a X-a C, a XI-a A, a XII-a C si alti elevi din scoala, profesorii Barleanu Viorel, Amalia Romila, Elsa Niculescu, Lucian Moraru si personalul nedidactic d-na Elena Grigoriu si Adelina Lupan au raspuns crestineste nevoii acestor copii proveniti din familii monoparentale. CRACIUN 2008 Prin efortul lor si la initiativa presedintelui Asociatiei "Voluntarii Normalisti", au fost colectati cei 260 RON cu care au fost cumparate dulciuri, papusi si masinute pentru cele 26 de fetite si 24 de baieti de la Gradinita cu program prelungit I.A.S. Bucium.
La activitatea de cumparare, ambalare si pregatire a sacului lui Mos Craciun au contribuit elevii
Zauca Florentina de la clasa a XI-a A, Marius Dudau de la clasa a VII-a, prof. Dana Chiorescu si prof. Alexandru Sebastian.
Tuturor celor ce au găsit timpul, omenia, înţelegerea unui astfel de gest şi resursele să-l facă, le mulţumim şi le transmitem urările celor mici redate cu ocazia serbării de Crăciun 2008 la care am fost prezent şi pe care le prezentăm în albumul foto de mai sus.

Sărbători fericite şi La mulţi ani !

dragi copii, dragi colegi elevi şi profesori ai Şcolii Normale "Vasile Lupu" Iaşi.